Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

 Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt.
 Het Opperbestuur vindt de privacy van de leden erg belangrijk. Het bestuur, maar ook de besturen van de Kapittels, zullen daarom zorgvuldig omgaan met alle persoonsgegevens. Dit is beschreven in een zgn. privacy statement.
 Afgesproken is dat het Opperbestuur een Reglement inzake de omgang met persoonsgegevens binnen de Orde opstelt. Dit Reglement is geplaatst op de Website.
 Persoonlijke gegevens worden altijd specifiek aan u gevraagd en worden alleen met uw toestemming door de Orde der Hoge Graden vastgelegd.
De Orde der Hoge Graden doet haar best de door u ingevoerde gegevens correct te registeren en laat u daar waar mogelijk uw gegevens aanpassen.
Het door u ingevulde e-mailadres wordt gebruikt voor de inlogprocedure op de website. Na invulling en verzending van dit emailadres wordt u een link gestuurd waarmee u rechtstreeks naar de alleen voor leden bestemde pagina’s wordt geleid. Ook wordt periodiek een nieuwsbrief gestuurd naar de leden. U kunt zich afmelden met de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.
De Orde der Hoge Graden houdt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Op deze pagina zal op ieder moment de meest actuele versie te lezen zijn.
 Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 Contactgegevens:
Grootkanselier
Orde der Hoge Graden
De Drift 51
9203 GH Drachten
tel: 06 53612563

 
Misbruik graag melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.